Polyester BM 16m2 zeilboten te koop

Huninga’s Watersport verkoopt een aantal van haar zeilboten. Bekijk onze advertentie op Speurders of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ligplaatsen te huur in Midwolda

Bent u op zoek naar een ligplaats direct aan het Oldambtmeer met gezellige horeca en een strandje op steenworp afstand?

Huur dan een ligplaats in Jachthaven Midwolda. We hebben nog een aantal plekken vrij. Kijk bij ligplaatsen op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Winterstalling 2013-2014

Waar gaat u uw boot stallen deze winter?

Huninga’s Watersport biedt u binnen- en buitenstalling aan in de buurt van de jachthaven van Midwolda. Heeft u zelf geen trailer? Met onze hydraulische slipway trailer kunnen wij boten tot 15 ton uit het water halen en naar de stalling vervoeren. Daar wordt uw boot binnen of buiten op bokken geplaatst.

Wilt u meer weten over onze stallingsmogelijkheden en -tarieven? Kijk dan bij stalling en onderhoud.

Op zondag 20 en zaterdag 26 oktober gaan we boten uit het water halen met een kraan en onze hydraulische slipway trailer. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Lekker het water op dit najaar?

Nog geen plannen voor de mooie nazomerdagen? Kom lekker varen op het Oldambtmeer bij Blauwestad. Huninga’s Watersport verhuurt sloepen, motorboten, zeilboten en kano’s vanuit de jachthaven van Midwolda.

Check bij Botenverhuur welke boten nog beschikbaar zijn en reserveer direct online!

Nieuwe tarieven ligplaatsen Midwolda

Er is goed nieuws voor veel ligplaatshouders, want de meesten gaan komend jaar minder betalen voor hun ligplaats. Dit komt door een tariefsverlaging en doordat er voortaan wordt afgerekend op basis van de lengte van het schip in plaats van de grootte van de ligplaats.

Met uitzondering van boten op de wal en boten van 4 meter zijn de prijzen voor elke boot komend seizoen lager dan in 2012. De prijzen van een jaarligplaats vallen ook fors lager uit, waardoor het aantrekkelijker wordt om de boot ‘s winters in de jachthaven te laten liggen.

De gemeente Oldambt wil met de verlaging van de tarieven de watersport op het Oldambtmeer bevorderen en haar rol als jongste watergemeente onderstrepen.

Wilt u een ligplaats reserveren in de jachthaven van Midwolda? Neem dan contact met ons op.

Boten te water 2013

Het ijs is eindelijk weg uit de jachthaven, dus het vaarseizoen kan beginnen! Op zaterdag 13 april gaan we boten te water laten met een mobiele kraan en onze hydraulische slipwaytrailer.

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Bel dan 06-52307528 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Kijk voor de tarieven bij Stalling en Onderhoud.

Nieuw: familie-arrangement!

Lekker een middagje uitwaaien met het hele gezin en daarna lekker pannenkoeken eten? Dat kan met het familie-arrangement van Huninga’s Watersport.

Kijk snel bij arrangementen en boek een onvergetelijke dag voor het hele gezin!

Winterstalling 2012-2013

Waar gaat u uw boot stallen deze winter?

Huninga’s Watersport biedt u binnen- en buitenstalling vlakbij de jachthaven van Midwolda. Heeft u zelf geen trailer? Met onze hydraulische slipway trailer kunnen wij boten tot 15 ton uit het water halen en naar de stalling vervoeren. Daar wordt uw boot binnen of buiten op bokken geplaatst.

Wilt u meer weten over onze stallingsmogelijkheden en -tarieven? Kijk dan bij stalling en onderhoud.

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober gaan we boten uit het water halen met een kraan en onze hydraulische slipway trailer. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Grunneger Speulen starten in jachthaven Midwolda

Op maandag 20 augustus is het zover: De Grunneger Speulen gaan van start!

Het Oldambtmeer is de locatie van het spectaculaire eerste onderdeel: de drakenbootrace. De teamleden peddelen tegelijkertijd in een grote open kano van ruim 12 meter lang, om zo snel mogelijk bij de finish aan te komen. Alle tien teamleden zullen zich rond de haven van Midwolda in het zweet werken, onder aanmoediging van de coach die zich voorin de boot bevindt.

Publiek is meer dan welkom tijdens De Grunneger Speulen, dus kom gezellig je favoriete team aanmoedigen en schreeuw de teamleden naar de finish!

Voor meer informatie over het programma: houd de website van De Grunneger Speulen in de gaten: www.rtvnoord.nl/despeulen.

Varen op het Oldambtmeer

Blauwestad en de provincie Groningen hebben de brochure ‘Algemene vaarregels Oldambtmeer’ vervaardigd. In de brochure staat o.a. informatie over de algemene vaarregels, veiligheid en betekenis van verkeersborden op het water.

Op plattegrond aan de achterzijde wordt de hoofdvaarroute middels boeien gemarkeerd evenals de geldende vaarsnelheden per traject.

U kunt deze brochure hier downloaden of bij ons ophalen in de jachthaven van Midwolda.

Print deze pagina

Contact

Watersportbedrijf Huninga's

Work
Jachthaven Midwolda
Strandweg 1
9682 RP MidwoldaThe Netherlands
GEO: 53.19760, 7.03225
Tel. Work06 - 523 075 28
www.watersporthuningas.nl
info@watersporthuningas.nl
KvK: 020 980 80